Tuesday, January 16, 2007

Hej alle

Nu er jeg tilbage fra Kina - men jeg har ondt i min fod. Uuuuuuuuuuh - den gør ondt! Jeg skulle lige prøve at vise en kineser hvordan man spillede bandy imens jeg fløj igennem luften med et snowboard som stav henover et hop i en indendørs skihal i Shanghai ... og så landede jeg forkert og av det gjorde nas.

Nå men derudover jeg vil bare sige at jeg dermed så langt fra har mistet gejsten - jeg kan jo stadig være med som målmand eller hente vand og uddele håndklæder og svedbånd etc. Dog ingen kamptrøjer, kampunderbukser eller lign. med PowerShot logo i denne omgang. På dette punkt mangler min kontakt i direktionen at melde tilbage endnu...

Kedeligt at læse at vi ikke spiller i aften - kan det virkelig være sandt? Er der en ting der foregår der klokken 4 om morgenen jeg ikke er inviteret med til?

Anyway - nu skal der nok lige indbetales nogle penge til vores bankkonto inden jeg siger så frygteligt meget mere...

ciao/zheidjan

Jenner

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

I øvrigt ville jeg foreslå at hvis vi mange er ret skadede og vi skal opholde folk fra at melde afbud fremover pga sygdom kunne det da være en ide at betale ekstra penge i kontingent så vi kunne købe sådan nogle sportskørestole - nu har jeg for allerførste gang prøvet at overføre penge med netbank og det drejede sig om 100 spir - hvilket er lidt ligesom at gå på online casino hvis I ved hvad jeg mener... Ikke at jeg har den kæmpemæssige erfaring eller balance at trække på, men at man lige trykkede et nul "for meget" naeste gang man skulle indbetale kontingent (og dem som ikke har betalt endnu kan lige prøve og se om det virker) ville give klubben ville jeg tro eet støks sportskørestol (for de er ret dyre tror jeg nok - altså jeg arbejdede en gang på et plejehjem - Lions CLub i Gl.Holte for at være helt præcist - og der var kørestolene af en elendig forfatning, eller også var det damerne jeg skulle skubbe op i kantinen for at få aftensmad, der var for tunge - men her snakker vi om en privat institution med brugerbetaling og de kunne ikke engang få sig selv til at købe nye stole - og de var ikke engang sportskørestole, så jeg tror nok de er dyre sådan nogle...) - og for hvert år fremefter ville vi som pensionister ikke skulle behøves at bekymre os om at spille videre selvom vore ben sagde stop. Så kunne vi til den tid have elektriske kørestole som vi styrede med den ene hånd mens vi styrede en påmonterede joystyret stav med den anden hånd (eller fra sidelinien) Og desuden ville vi over en sådan årrække nok have prøvet alle kørestole i verden, udviklet vores helt egen særlig bandysportskørestol (ja bare kom an med din egen idé), afholdt vm, em og nm og hm... ja det jeg bare ville sige er at det er let at bruge det der nymodens netbank ... det burde næsten i stedet hedde letbank, så let er det ... og det er sjovt og vi får mulighed for at spille mod hinanden i kørestol. Bedre salgstale skal man lede længe efter vel? Nå men jeg kan også sige det på en anden måde og det er at jeg er stolt over endelig at have betalt de hundrede spir til klubben som det koster at være med - det giver en anderledes fornemmelse når man ytrer sig eller hvad hedder det nu her ... blogger sig? Det er ligesom fri taletid. Men indrøm det nu - det kunne da være sjovt eller endda mærkeligt at prøve og spille fra kørestol bare een gang!

3:55 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home